SKREVET: 14.09.2012 / KLOKKEN: 20:06


Hallois! Jeg angrep sengen min for litt siden og sitter krøllet under dyna, brrr.. fryser. Jeg tenkte da å skaffe meg en blogg siden jeg kjeder meg og om jeg klarer skal bloggen min bli KJENT, så får jeg sånn grammy og sånt... neida, haha! Jeg heter Sara Elise Olsson, men blir kalt for Sara, jeg er seksten år gammel jente fra Førde, diggeste stedet å bo. Jeg snakker dialekt, sånn Tone Damli Aaberge snakker. Jeg skaffet meg Canon Eos 450D for noen uker siden så da bruker jeg den for bilder og evt. video, jeg har også en Mac♥ Jeg kan blogge helt fra outfits til mat, og jeg er kjempe glad i mat! OGOG jeg er kvart svensk, men det synes nok ikke.


Jeg knipset nettopp noen bilder, ingen ble perfekte, menmen. Idag har jeg egentlig vert ute og kost meg med venner i dette været som endte opp med at jeg hakket tenner hele tiden og det endte alltid opp med ''SARA KAN DU SLUTT Å HAKK TENNA!'' og jeg står der og griner, neida. Jeg var jo også verdens smarteste som kjøpte frost is og spiste det... ender sikkert opp med å bli syk! Uansett, her er dagens bilder.


Hahahah, verdens fineste på bildene også. Jeg beklager for størrelsen på bildene men de blir så små når jeg tar dem på 700xp, det blir liksom en bitteliten firekant, noen som kan hjelpe meg? Nå skal jeg bare lære meg litt om blogging og poster nok noen få innlegg til før det blir sent.

Hva synes du om bloggen min? Skal du bli fast leser?

Kategori: Blogg
Skrevet: 14.09.2012, 20:06Kommentarer

15.09.2012, kl.10:29


fyyy så pen du er!! gleder meg til å lese mer av bloggen din!

15.09.2012, kl.12:10


vvilde: Tusen hjertelig takk!


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits